Vrijwilligerswerk

Lijkt het je leuk om in je vrije tijd nieuwe mensen te leren kennen en leuke dingen te organiseren? Bij Flinty’s zijn ze altijd op zoek naar jonge vrijwilligers. Lijkt het je leuk om op andere locaties van ons vrijwilligerswerk te doen, dat kan natuurlijk ook. Laat maar weten via onderstaand adres.

Vrijwilligers werk is niet alleen leuk en gezellig maar staat ook goed op je CV voor als je bijvoorbeeld op zoek gaat naar een baan.

WIJ ZOEKEN…
Iemand die tussen de 15 en 23 jaar is. Die vaak beschikbaar is op vrijdagavond. Een passie heeft voor het organiseren van activiteiten en alles wat daar bij komt kijken. Dus ben je creatief, gezellig, ambitieus en spreekt alles wat hierboven staat je aan?? Laat het ons weten!

Stuur een bericht naar Tobias:
tooijevaar[at]haarlemeffect.nl of 06-19474332