Address
Gedempte Oude Gracht 138 2011GX Haarlem

Oost

Jan Sluyterslaan 11 / Wijkcentrum Alleman

In wijkcentrum Alleman op de Jan Sluyterslaan 11 in Parkwijk ben je van harte welkom!

Elke dinsdagmiddag van 15:30-17:00 hebben we de Girlzz Only, dé meidenclubclub voor meiden van 9-12 jaar. Hier kun je jezelf zijn, knutselen, praten of gezellige vriendinnen ontmoeten.

Ook is er elke eerste en derde donderdagavond de #EATANDMEET jongereneetclub van 16:00-19:30, waar je samen met andere jongeren uit de wijk de allerlekkerste maaltijden kookt, zoals Surinaamse roti, sushi of zelfgemaakte pizza. 

De rest van de week is beschikbaar voor jou om hulp te vragen bij het schrijven van een sollicitatiebrief, CV of voor een goed gesprek. Of vind je het lastig om iets leuks of nuttigs te doen in je vrije tijd? Dan kan je ook bij ons terecht zodat we samen kijken naar een leuke vrijetijdsbesteding, zoals sporten, een bijbaantje of een toffe stage.

Voor meer informatie of om je aan te melden voor een van onze activiteiten kun je appen of bellen naar jongerenwerker Tewatha Muller (bereikbaar op dinsdag-woensdag-donderdag), telefoonnummer: 06 599 15 447, temuller@dock.nl of insta: tewatha_DOCK

Rebup

Rebup is een jongerencentrum met 3 lokaties en per 1 september 2018 is rebup ook een uitgeverij. Na schooltijd is rebup dé veilige plek voor pubers en pré pubers. Voor huiswerkbegeleiding, een praatje of deelname aan leuke (gratis)projecten.

Theater, koken, kunst & cultuur, een potje pool of dart? Maar altijd met respect voor elkaar! 

Meer info vind je op www.rebup.nl