Address
Gedempte Oude Gracht 138 2011GX Haarlem

Oost

Jan Sluyterslaan 11

Jong Haarlem heeft aan de Jan Sluyterslaan 11 in Parkwijk een ruimte ingericht voor jongeren. Hier kun je op woensdagavond vanaf 18:00 langskomen om met je vrienden te hangen. De dinsdagmiddag is bezet door onze meidenclub (girls only). De rest van de week is de ruimte beschikbaar voor jou om bijvoorbeeld een sollicitatiebrief te schijven of huiswerk te maken. Heb je vragen over je geldzaken, drugsgebruik, studiekeuze of wat dan ook dan ben je altijd welkom en wij helpen je graag verder.

Als jij een leuk idee hebt of iets wil organiseren dan horen wij dit graag en wij stellen onze ruimte graag ter beschikking voor leuke initiatieven die je zelf bedenkt en organiseert.

Binnen JongHaarlem zijn veel faciliteiten waar jij gebruik van kan maken. Wil jij een keer rappen in een echte studio of met je band spelen op een echt podium? Laat het ons weten en wij helpen je verder.

Tim Bouwmeester en Petra Klaassen zijn beide werkzaam in de jongerenruimte en zijn bereikbaar via telefoon, app, of mail.

Tim is te bereiken op (ma t/m vr): 0615601817 en via mail op tbouwmeester@dock.nl

Petra is te bereiken op  (ma,di,do,vr) : 0638759247 en via mail op pklaassen@dock.nl

Wij hopen je snel te zien.

Rebup

Rebup is een jongerencentrum met 3 lokaties en per 1 september 2018 is rebup ook een uitgeverij. Na schooltijd is rebup dé veilige plek voor pubers en pré pubers. Voor huiswerkbegeleiding, een praatje of deelname aan leuke (gratis)projecten.

Theater, koken, kunst & cultuur, een potje pool of dart? Maar altijd met respect voor elkaar! 

Meer info vind je op www.rebup.nl