JONG HAARLEM

Schalkwijk

Athenestraat 31

Ontmoeting en recreatie is een laagdrempelig activiteitenaanbod waarin jongeren samen komen om te kunnen gamen, tafelvoetballen, darten, internetten, praatje maken met de jongerenwerkers of gewoon lekker met hun vrienden chillen op de bank. In samenwerking met de jongeren worden er geregeld activiteiten georganiseerd en meegedacht over de programmering. Jongeren kunnen ideeën aandragen en ook zelf activiteiten organiseren. Zij krijgen dan een budget voor de activiteit en worden ondersteund door de jongerenwerkers. Ook met al je vragen kan jij terecht bij de jongerenwerkers. Zoek jij informatie over studiefinanciering of andere geldzaken, opleiding, stage, bijles of hulp bij solliciteren?  Kom dan langs!

In samenwerking met Centrum Jeugd en Gezin is er elke dinsdag van 15.00 uur tot 19.00 uur een CJG-coach aanwezige voor al jouw hulpvragen.

Openingstijden

Dinsdag
16.00-20.30  14+        Ontmoeting en recreatie
16.00- 18.00 12+        Spreekuur CJG-Coach

Donderdag
19.00-22.00   14+       Ontmoeting en recreatie

Elke eerste zaterdag van de maand zijn we open van 19.00 uur tot 22.00 uur

De Buurtwerkplaats:

De Buurtwerkplaats is een laagdrempelige voorziening in de buurt waar jongeren worden uitgedaagd om hun technische talenten/ vaardigheden te ontdekken of te ontwikkelen. Jongeren kunnen in hun vrije tijd onder begeleiding van rolmodellenjongeren of wijkbewoners in De Werkplaats terecht waar ze dingen leren zoals o.a. het repareren van fietsen. Ook kunnen zij gebruikmaken van het aanwezige gereedschap om aan hun fiets of scooter te sleutelen.

Dinsdag /woensdag  14.30 – 17.30 uur.

De jongerenwerker in de Athenestraat is Abid Azannay.

06 – 48 43 09 16

aazannay@dock.nl

Adres
Athenestraat 31
2034 EA Haarlem

De Kleine Ringvaart

Activiteitencentrum de Kleine Ringvaart is een ontmoetingsplek voor iedereen uit de wijk. Er is een speciale ruimte waar jongeren kunnen chillen, maar ook een ruimte waar ouderen elkaar gezellig kunnen ontmoeten. Verder is er een mooie werkplaats, de Maakplaats, waar iedereen  kennis kan maken met techniek en creativiteit. In de fitnessruimte kunnen jong en oud sporten.

Openingstijden De Kleine Ringvaart;

Woensdag 16:00 uur- 20:00 uur – Jongereninloop
Donderdag 16:00 uur – 20:00 uur – Jongereninloop

Net als ieder gebouw heeft ook de Kleine Ringvaart wat aandacht nodig. En daarbij is hulp welkom. Wie een leuke hobby heeft of een creatieveling is, is van harte welkom om het activiteitencentrum nog mooier te maken dan het al is.  Loop gerust eens binnen om iets te maken in de Maakplaats of gewoon voor de gezelligheid.